Nieuwbouw


Een nieuwbouw woning, een belangrijke stap in uw leven !

nieuwbouw-woningenDaarom is het belangrijk een betrouwbare partner te hebben die uw huis bouwt zoals het hoort, met de materialen en werkwijze zoals besproken én met vakmanschap, zodat u jaren zonder problemen kunt genieten van uw woning.

Samen met u (en in samenwerking met uw architect) realiseert Alvanbouw uw droomplannen. Met de nodige ervaring en vakmanschap garanderen wij de kwaliteitsvolle uitvoering van uw ruwbouwwerken.

Geregistreerd en erkend aannemer

Als geregistreerd en erkend aannemersbedrijf groeide Alvanbouw intussen uit tot een jong en dynamisch bedrijf met 4 medewerkers. Een groei die we te danken hebben aan het vertrouwen van onze klanten, een vertrouwen dat bevestigd wordt door het leveren van kwaliteit en uitvoering volgens de regels van de kunst. En dit in de verschillende segmenten van het bouwbedrijf: villa’s, woningen, appartementen, handelspanden, …

Uw woning, Uw stijl !nieuwbouw-woning-1

Wenst u modern, klassiek, pastorie, cottage, Spaans, …
Alvanbouw realiseert met hoogwaardige en vooruitstrevende kwaliteitsmaterialen uw woning in de stijl die u wenst.

Traditioneel bouwen

Er wordt traditioneel gebouwd; dit wil zeggen dat uw woning steen voor steen uit de grond wordt opgetrokken door ervaren en opgeleide bouwvakkers met liefde voor hun stiel.
Goedkope oplossingen, massaproductie of prefabricatie zijn geen alternatief.

Als bedrijfsleider beschouwd Peter het als vanzelfsprekend aan iedere werf zelf mee te werken. Dit resulteert in de goede opeenvolging van de werken, propere werven en een verzorgd eindresultaat en een feilloze verwezenlijking van de ruwbouw.
Dit garandeert eveneens het respecteren van de vooraf opgestelde planning voor het uitvoeren van de ruwbouwwerken voor uw woning.